Ook ik neem mijn verantwoordelijkheden wat betreft het Coronavirus ten opzichte van u en mijzelf met betrekking tot de ambulante voetzorg.
Hierbij volg ik de richtlijnen zoals deze worden aangegeven bij Provoet, de brancheorganisatie voor de -medisch- pedicure.
Provoet volgt de richtlijnen van het RIVM en de code voor het voetverzorgingsbedrijf.

Alvorens ik u de voetbehandeling geef dienen de volgende triage vragen ontkennend beantwoord te worden. Als 1 van de vragen met ja wordt beantwoord, verplaatsen we de voetbehandeling naar een latere datum.

  • Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  • Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  • Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en Heeft u korter dan 14 dagen geleden onbeschermd contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  • Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Bij aanvang van de behandeling krijgt u van mij een chirurgisch mondmasker. Ter bescherming van u en mij en de andere klanten verzoek ik u hiervan gebruik te maken tijdens de behandeling.

De betaling geschiedt bij voorkeur per pin betaling.